Tekoriet

Sinds 1981 dé leverancier voor rietdekkers met meer dan 5.500 producten

Sinds 1981

Sinds 1981 dé leverancier voor rietdekkers

Wie zijn wij?

Sinds 1981 is Te Koppele actief als leverancier van materialen voor rietdekkers. In 1999 is begonnen met de levering van specialistische rietdekkersmaterialen onder de eigen merknaam “Tekoriet”. In combinatie met de dealerschappen van veel A-merken uit de ijzerwarenbranche bieden wij het meest complete assortiment professionele materialen voor de rietdekker.
Het assortiment rietdekkersmaterialen is in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en omvat specialistische artikelen voor het rietdekken van zowel traditionele rieten daken als schroefdaken. Om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van onze afnemers, worden diverse producten door ons zelf ontwikkeld en/of in onze opdracht geproduceerd. Verschillende merken en leveranciers worden exclusief door ons vertegenwoordigd.
Voor rietdekkers houden wij als totaalleverancier een zeer compleet assortiment professionele producten op voorraad. Het assortiment is continu aan wijzigingen en uitbreidingen onderhevig, afhankelijk van de vraag en ontwikkelingen in de markt. Naast onze eigen Tekoriet artikelen bieden wij een uitgebreid assortiment A-merk en private label-producten.
Voor informatie kunt u contact opnemen met de verkoop binnendienst:

Aanvraag debiteurnummer

Nog geen vaste klant bij ons? Als vaste klant kun je bij ons je goederen op rekening ontvangen tegen de vastgelegde condities die we samen overeenkomen.

 

Je wordt bij ons een vaste klant door een debiteurnummer aan te vragen. Na ontvangst van het ingevulde en ondertekende formulier, ontvang je van ons jouw debiteurnummer. Je kunt dan je bestellingen plaatsen, de facturen worden digitaal naar je verzonden.

Download hier het aanvraagformulier debiteurnummer.

Wil je graag een (bel)afspraak met Wilco of Eduard op een tijdstip tijdens kantooruren dat jou het best uitkomt? Stuur hier je (bel)afspraak verzoek en wij nemen contact met je op.

Openingstijden

Maandag               08:00–17:00

Dinsdag                 08:00–17:00

Woensdag            08:00–17:00

Donderdag          08:00–17:00

Vrijdag                   08:00–17:00